FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Frequently asked questions

Uit welke onderdelen bestaat DE SLAG BIJ ZOETERMEER?


DE SLAG BIJ ZOETERMEER is het theaterspektakel over de historische slag tijdens de Tachtigjarige Oorlog. DE SLAG BIJ ZOETERMEER is te zien op vrijdag 27 en zaterdag 28 september 2019 op het water van de Dobbeplas, in het centrum van Zoetermeer. Op vrijdag 27 september is er voorafgaand aan de voorstelling het unieke Geuzendiner op het Marktplein van Zoetermeer.
Wat staat er op het menu?


Op het menu bij het Geuzendiner staan speciale gerechten uit de vijftiende en zestiende eeuw, die allemaal ter plekke bereid worden door de chefs van Medieval Catering. Zo is er een speciale soep, paddenstoelentaart, gevulde eieren, brood, olijven en varken van het draaispit. Bier, wijn, mede en water staan in grote kannen op tafel voor iedereen.
Ik wil met mijn eigen gezelschap eten. Kan dat?


Op het marktplein staan grote tafels en banken waaraan iedereen plaatsneemt. Uiteraard kunt u met uw eigen gezelschap bij elkaar zitten, maar niet apart van de andere gasten.
Ik heb speciale dieetwensen. Is dit mogelijk?


Ja, geef ons vooraf uw dieetwensen of allergieën door via info@historischzoetermeer.nl ovv uw reserveringsnummer en wij zorgen voor een passend alternatief. De dieetwensen moeten uiterlijk op 25 september om 18.00 uur doorgegeven zijn.
Wat kost het Geuzendiner?


U betaalt € 60,- p.p. voor het volledige diner, inclusief alle drankjes. Vervolgens wordt u als eerste naar de tribune van DE SLAG BIJ ZOETERMEER gebracht, zodat u verzekerd bent van de beste plekken voor de voorstelling.
De voorstelling is toch gratis? Waarom moet ik dan toch betalen?


U betaalt niet voor de voorstelling, maar voor het Geuzendiner. Daarbij mag u als eerste de tribune op, zodat u verzekerd bent van de beste plaatsen. Voor de gratis voorstellingen geldt namelijk vol=vol. Met uw reservering verzekert u zich van een uniek diner en een plek bij de voorstellingen. En u steunt met uw deelname het Festival Historisch Zoetermeer.
Wat gebeurt er als het regent?


Het Geuzendiner vindt plaats onder een speciaal tentdak, dus u ziet altijd droog.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

info@ichurchofsiliconvalley.org

Tel: 408-655-6310

400 W Campbell Ave

Campbell, CA 95008

© 2020 by SS Studio